Forårs buddha bowl
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: buddha bowl, salat
Antal personer: 2 portioner
Ingredienser
  • 100 g frisk spinat
  • 2 dl kogt quinoa ( kan erstattes af ris, bulgur, boghvedekerner osv. )
  • 1 moden avokado, i skiver
  • 1 bakke solsikkespirer, eller andre spirer
  • 250 g cherry tomater, i kvarte
  • 2 dl ærter, friske eller fra frost
  • 4-6 store spsk. hummus
  • 4 spsk. ristede sesamfrø og mandler
Fremgangsmåde
  1. Skyl og slyng spinaten grundigt.
  2. Fordel spinaten i 2 skåle.
  3. Fordel portionsvis de øvrige ingredienser rundt langs kanten i skålen, placer hummusen i midten og drys med ristede sesamfrø og mandler.
  4. Server salaten sådan og vend det sammen ved bordet når den skal spises.
  5. Salaten er god til frokost, også til at tage med.
  6. Kom hummusen i bunden af et stort glas med låg, læg så lag vist alle de øvrige ingredienser ovenpå. Slut med spinaten, der ellers bare vil falde sammen og blive trist og kedelig.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/03/foraars-buddah-bowl/