Ginger-Lemon dressing
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Brug dressingen til salater med kål, fx. broccoli, grønkål eller rødkål.
Forfatter:
Opskrifts type: Dressing
Antal personer: 5 dl
Ingredienser
  • 2 dl. solsikkekerner - udblødt i 3-4 timer
  • 2-3 dl. frisk vand
  • saft og skal fra 1 citron
  • 2 spsk. gærflager
  • 3 cm frisk ingefær
  • 1 tsk. kokossukker
  • 1 tsk. flagesalt
Fremgangsmåde
  1. Kom alle ingredienser i en blender og blend det helt jævt og cremet. Smag til med tamari.
  2. Kom dressingen på flaske og stil den i køleskabet 1-2 timer inden den skal bruges - det gør den tryk og cremet.
Tips
HOLDBARHED: 4-5 dage i køleskabet.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/08/3-fantastiske-dressinger-der-goer-dine-salater-uimodstaaelige/