Vegansk Koldskål - sommerens musthave!
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Dessert
Antal personer: 2 liter
Ingredienser
  • 1 liter soyamælk naturel
  • 750 ml soyayoghurt naturel
  • saften fra 2 citroner
  • 1 stang vanilje, kornene herfra
  • 4-6 spsk. ahorn- eller kokossirup, eller efter smag
  • Jordbær, banan og granola til servering
Fremgangsmåde
  1. Rør soyamælken sammen med citronsaft og sirup.
  2. Skrab vaniljekornene ud af vanilijestangen og rør det ud i soya blandingen.
  3. Rør derefter soyayoghurten i og smag koldskålen til.
  4. Server koldskålen med fx jordbær, banan og granola eller gå den klassiske vej med kammerjunker.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/05/vegansk-koldskaal-sommerens-musthave/