Kokos-Rabarber Curry
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Aftensmad
Ret: Indisk
Antal personer: 4 prsoner
Ingredienser
  • 4-5 stilke rabarber
  • saften fra 1 lime
  • 1 spsk. karry
  • 1 portion harissa kødboller - se opskriften nedenfor
  • 400 ml / 1 ds kokosmælk
  • kokosolie til stegning
  • salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Vask rabarberstilkene og skær dem i 2 cm diagonale skiver.
  2. Varm en sauterpande op til medium/høj varme, tilsæt kokosolie og karry og steg harissa kødbollerne heri i 2-3 min.
  3. Tilsæt rabarber og kokosmælk, skru ned til lav varme når det koger og lad det små simre i 15 min.
  4. Server kokos-Rabarber curry´en med blomkålsris og mynte coleslaw.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/05/kokos-rabarber-curry-med-veganske-harissa-koedboller-blomkaalsris-v-gf/