Tofu ricotta
 
 
Forfatter:
Opskrifts type: Pålæg
Antal personer: 2,5 dl
Ingredienser
  • 200 g tofu - silk er at foretrække, men firm kan også bruges
  • 2 spsk. gærflager
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1 fed hvidløg - kan undlades
  • salt og peber
  • evt. lidt sojamælk til at justere konsistensen med
Fremgangsmåde
  1. Kom alle ingredienser i foodprocessoren og blend det helt jævnt og cremet.
  2. Tilsæt evt. lidt sojamælk ad gangen til at gøre ricottaen mere cremet.
  3. Kom ricottaen i en beholder med låg, opbevar det i køleskabet og brug det hvor du ellers ville bruge alm. ricotta.
  4. Holder sig min. 1 uge.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/05/tofu-ricotta-paa-ristet-chiabroed-med-grillede-asparges-nektariner-v-gf/