Mexicansk bønnefad
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Alt i et fad, når det både skal være nemt, hurtigt og smage piv hamrende godt!
Forfatter:
Ret: Mexikansk
Antal personer: 6 personer
Ingredienser
  • 4 dl kogt quinoa* - kan erstattes af brune ris eller blomkålsris
  • 1 dåse Bonduelle kidneybønner
  • 1 lille dåse Bonduelle majs
  • 2 dl hakkede tomater
  • 2,5 dl revet vegansk ost (fx. Cheezly Cheddar fra Astrid & Aporna)
  • 1 peberfrugt, i tern
  • 1 squash, i tern
  • 1 rødløg, fint hakket
  • 1 spsk. frisk oregano, fint hakket el. 1 tsk. tørret
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. røget paprika
  • 1 tsk urtesalt
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. I en stor skål blandes alle ingredienser sammen.
  3. Kom blaninden i et fad og tryk det sammen så det bliver kompakt og ensartet.
  4. Sæt fadet i ovnen og bag det i 30 min.
  5. Pynt med frisk chili og oregano og server evt. en tomatsalat til med majs, forårsløg og limesaft.
Tips
*4 dl kogt quinoa/ris svarer til ca. 2 dl ukogt
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/09/mexicansk-boennefad/