After Eight
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Den kendte dessertchokolade i en is-version lavet af cashewnødder og avokado, det til sammen giver en ultra lækker og cremet is – MUMS!
Forfatter:
Opskrifts type: Dessert
Antal personer: 4 portioner
Ingredienser
  • 150 g cashewnødder, udblødt i min. 4 timer
  • 1 moden avokado
  • 1 banan
  • 4 spsk. fint hakket mynte, gerne af sorten cool mint
  • 1 spsk. kokosolie, smeltet
  • 2 spsk. kakaonibs eller fint hakket mørk chokolade
Fremgangsmåde
  1. Hæld vandet fra de udblødte cashewnødder, skyl dem og kom dem i en blender sammen med de øvrige ingredienser, undtaget kakaonibs, til konsistensen er helt jævn og cremet.
  2. Rør kakaonibsene i og kom blandingen i en beholder med låg og frys den i mindst 4 timer inden servering.
  3. Tag isen op 20 min. før servering.
  4. Form isen til kugler og anret dem i 4 skåle.
  5. Pynt evt. med friske mynteblade og lidt ekstra kakaonibs.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/10/pandekager-pizza-after-eight-3-opskrifter-fra-velsmagende-vegansk-vegetarisk-en-foedselsdags-bog-rabat/