Bagt morgengrød med hindbær og græskarkerner
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk
Ret: Morgenmad
Antal personer: 6-8 portioner
Ingredienser
  • 2 spsk. knuste hørfrø + 6 spsk. vand
  • 2½ dl havregryn
  • 2½ dl müsli
  • 1 dl græskarkerner
  • 2½ dl frosne hindbær
  • 4 dl. havremælk, eller anden plantebaseret mælk
  • 2 spsk. kokossirup, eller anden flydende sødning
  • 2 spsk. kokosolie
  • 1 tsk. kanel
  • ½ tsk. kardemomme
  • 1 nip salt
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 200 grader og smør et ovnfast fad med lidt kokosolie
  2. Rør knuste hørfrø og vand sammen og lad det trække i 5-10 for at danne en gelé lignende konsistens.
  3. Smelt kokosolien i en gryde og rør kokossirup og havremælk ud heri.
  4. Bland havregryn, müsli, græskarkerner, kanel, kardemomme og salt sammen i skål.
  5. Tilsæt hørfrø- og mælkeblandingen til de tørre ingredienser, rør det sammen og vend til sidst de frosne hindbær i.
  6. Fordel blandigen i det ovnfastefad, sæt det i ovnen og bag det i 45-50 min.
  7. Lad den bagte morgengrød køle af i 15 min inden du serverer den.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/10/bagt-havregroed-med-hindbaer-og-graeskarkerner/