Græskar Cookies med chokolade og Pumpkin Pie Spice
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Bagværk, dessert
Antal personer: 12
Ingredienser
  • 1 spsk. chiafrø + 3 spsk. vand
  • 240 g udblødte og kogte kikærter, svarende til 1 dåse
  • 3-4 spsk. ahornsirup
  • 3 dl quinoa mel eller anden glutenfri mel
  • 1,5 dl. græskarmos
  • 2 spsk. nøddesmør med pumpkin pie spice
  • 2 tsk. Pumpkin Pie Spice
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 dl. hakket mørk chokolade
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. Kom alle ingredienser, undtaget mel og chokolade i en foodprocessor og blend det helt jævnt og cremet.
  3. Tilsæt melet og blend til det er fordelt.
  4. Tilsæt chokoladen og rør det i så det er jævnt fordelt i dejen.
  5. Sæt dejen i 12 klatter med og tryk dem flade med en gaffel.
  6. Sæt pladen i ovnen og bag dem i 20 min.
  7. Tag cookies´ene ud og lad dem køle af på en bagerist.
  8. Når de er helt afkølet kan de kommes i en lukket beholder, men husk at spise et par stykker imens de stadig er lune!
Tips
Hvorfor bruger man både bagepulver og natron?


Bagepulveret får cookies´ene til at hæve og natronen er det gør dem sprøde.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/10/diy-pumpkin-pie-spice-3-x-graeskar-opskrifter/