Kål chips med Pumpkin Pie Spice
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Snack
Antal personer: 2 personer
Ingredienser
  • 1 bundt palmekål
  • 4 spsk. nøddesmør med Pumpkin Pie Spice
  • 1 dl. vand
  • 2 spsk. gærflager*
  • 1 tsk. løgpulver
  • 2 tsk. pumkin pie spice
  • ½ tsk. gærflager
Fremgangsmåde
  1. Pisk nøddesmør, vand, gærflager og krydderier sammen i en skål.
  2. Skær palmekålen i chips ligende stykker.
  3. Kassér de stokkede ender.
  4. Skyl og slyng kålen grundigt.
  5. Tænd ovnen på 100 grader og kom bagepapir på 2 bageplader.
  6. Kom kålen i skålen med nøddesmør blandingen og vend det sammen så alle kålblade dækket.
  7. Fordel kålen på de 2 bageplade og bag dem i ca. 2 timer - eller til de er tørre og sprøde.
  8. Spis kålchipsene med det eller opbevar dem i en beholder med låg.
Tips
Chipsene kan holde sig en uges tid i en lukket beholder, men de er klart bedste når de kommer lige fra ovnen.


* Gærflager fåes i Helsekosten, de bidrager med en ostelignende smag, de kan sagtens undlades, men gør virkelig en lækker smagsforskel.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/10/diy-pumpkin-pie-spice-3-x-graeskar-opskrifter/