Grønkålssuppe med ristede hasselnødder
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Suppe
Antal personer: 2-4 portioner
Ingredienser
  • 300 g grønkål - renset vægt
  • 200 g persillerod (kan erstattes med selleri el. pastinak)
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • Olivenolie til stegning
  • Salt
  • Topping:
  • Soya fraiche
  • Ristede hasselnødder
Fremgangsmåde
  1. Skær persilleroden i grove stykker og hak løg og hvidløg.
  2. Varm en gryde med omienolie op til medium varme, steg løg og hvidløg mære et par minutter.
  3. Tilsæt persillerod og steg yderligere et par minutter.
  4. Hæld grøntsagsbouillon på og tilsæt grønkålen.
  5. Lad suppen koge i 25 min og blend den med en stavblender.
  6. Smag suppen til med salt.
  7. Server suppen med en skefuld creme fraiche og ristede hakkede hasselnødder.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2014/11/groenkaalssuppe-med-ristede-hasselnoedder/