Karrystegt blomkål med kokos og rosiner
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri, salat
Ret: indisk
Antal personer: 4 personer
Ingredienser
  • 1 blomkål, i mindre buketter
  • 2 røde peberfrugter, i strimler
  • 2 rødløg, i skiver
  • 1 spsk. nigellafrø
  • 2 tsk. karry
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • salt og peber
  • kokosolie til stegning
  • 1 dl. rosiner
  • 1 dl. kokosflager
  • limesaft
Fremgangsmåde
  1. Varm en sauterpande op til medium varme og tilsæt kokosolie.
  2. Steg løg og peberfrugter møre heri i 5-7 min.
  3. Tilsæt karry og nigellafrø og lad det stege med i yderligere 1 min.
  4. Tilsæt blomkål, vend det sammen og lad det steg med i 5-7 min til blomkål er mør, men stadig har bid
  5. Tilsæt koriander og vend det rundt.
  6. Smag til med salt, peber og limesaft.
  7. Anret blomkålen i en skål og pynt med rosiner og kokos.
  8. Server den lune blomkålssalat med karrydressing som tilbehør til butternutsquash fritterne.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/11/indiske-butternutsquash-fritter-og-kaalsalat-med-karrydressing/