Thai quinoa kødboller
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Thai
Antal personer: ca. 15 stk.
Ingredienser
  • 5 dl. kogt quinoa
  • 1 dl. kikærtemel
  • 2 spsk. knuste hørfrø + 6 spsk. vand
  • 3 forårsløg, i tynde skiver
  • 1 dl. koriander, fint hakket
  • 1 spsk. peanutbutter
  • 1 spsk. tamari
  • 1 spsk. sød chili sauce
  • 2 tsk. rød karry pasta ( Blue Dragon er vegansk )
Fremgangsmåde
  1. Rør de knuste hørfrø sammen med vand og lad det trække i 10 min.
  2. Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  3. Kom den kogte quinoa i en skål og rør den sammen med hørfrøblandingen, peanutbutter, rød karry pasta, sød chili sauce og tamari.
  4. Tilsæt løg og koriander og rør det sammen.
  5. Rør kikærtemelet i lidt ad gangen. Farsen skal være blød og klistret.
  6. Form farsen til 15 kødboller og placer dem på bagepladen.
  7. Sæt pladen i ovnen og bag dem i 25 min.
  8. Server kødbollerne sammen med grøntsagsnudler og peanutbuttersauce
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/11/thai-quinoa-koedboller-med-groentsagsnudler-og-peanutbuttersauce/