OKONOMIYAKI
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: vegansk, glutenfri
Ret: Asiatisk
Antal personer: 5-8 stk
Ingredienser
  • ½ spid- el. hvidkål, i strimler
  • 2 store gulerødder, groft revet
  • 2 forårsløg, i tyndeskiver
  • 3 dl kikærtemel * - kan erstattes af hvedemel eller andre glutenfrie meltyper
  • 1 dl rismel *
  • 2,5 dl vand
  • 1 spsk. frisk ingefær, fint revet
  • 1 spsk. gærflager * ( kan undlades )
  • 2 tsk. risvineddike
  • 1 tsk. salt
  • evt lidt Kokosolie til stegning
  • TOPPING:
  • 2 forårsløg, i tynde skiver
  • vegansk chili mayo
  • sesamfrø
Fremgangsmåde
  1. Rør mel, vand, ingefær, risvineddike, gærflager og salt sammen til en tyk dej.
  2. Vend hvidkål og gulerødder i dejen.
  3. Varm en pande op til medium varme og tilsæt evt. lidt kokosolie.
  4. Brug ca. 1 dl til hver pandekage og steg den til den er helt fast på oversiden.
  5. Vend okonomiyaky´en og giv den 1 minut på den anden side.
  6. Fortsæt til der ikke er mere dej tilbage.
  7. Server de færdige okonomiyaki toppet med vegansk chili mayo, forårsløg og sesamfrø og server en frisk salat til.
Tips
* køb disse ingredienser hos Rawfoodshop.dk til fordelagtige priser
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/11/okonomiyaki-japansk-madpandekage/