Æblecrumble
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Dessert, kage
Antal personer: 6
Ingredienser
  • 6 små æbler
  • 1 tsk. kanel
  • 100 g kokosolie
  • 100 g kokossukker
  • 100 g boghvedeflager
  • 100 g boghvedemel
  • 1 tsk. vaniliepulver
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 160 grader.
  2. Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i skiver.
  3. kom æbleskiverne i et ovnfastfad og vend dem med kanel.
  4. i en skål blandes kokosolie, boghvedemel, boghvedeflager, kokossukker og vaniliepulver til en smuldret dej.
  5. Fordel dejen oven på æblerne, sæt fadet i ovnen og bag tærten i 45 min.
  6. Lad tærten køle lidt ned, inden den serveres med vegansk creme fraiche, vegansk vanilleis eller kokosflødeskum.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2014/10/vegansk-og-glutenfri-aeblecrumble/