Gulerodssuppe med fennikel & appelsin
Forfatter: Vegansk, glutenfri
Opskrifts type: suppe
Antal personer: 2 portioner
- 500 g gulerødder
- 1 fennikel
- 1 lille løg
- 1 fed hvidløg
- ½ l grøntsagsbouillon ( ½ l kogende vand + 2 tsk herbamarebouillon )
- Saften fra 2 økologiske appelsiner
- Olivenolie til stegning
- Topping:
- Revet gulerod
- Ristede, saltede økologiske cashewnødder fra Earth Control
- Persille
- Hak løg og hvidløg fint.
- Snit fennikel fint og skær gulerødderne i mindre stykker
- Varm en gryde med olivenolie op til medium varme.
- Steg løg, hvidløg og fennikel møre.
- Tilsæt gulerødder og bouillon og lad suppe simre i 20 min.
- Blend suppen med en stavblender og tilsæt appelsinsaft.
- Giv suppen et opkog og smag evt. til med salt.
- Server suppen varm, toppet med revet gulerod, ristede saltede cashewnødder og lidt persille.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2014/10/gulerodssuppe-med-fennikel-og-appelsin/
3.5.3208