Fennikelsalat med rucola, abrikos og pistacienødder
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Salat
Antal personer: 2-4 personer
Ingredienser
  • 2 fennikel
  • 1 pose rucola
  • 1 stor pære
  • 1 håndfuld soltørrede abrikoser
  • 1 håndfuld pistacienødder ( de ristede og saltede med skaller)
  • Dressing:
  • 2 spsk citronbalsamico
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Tag skallerne af pistacienødderne og hak dem groft.
  2. Skær abrikoserne i tern.
  3. Skær pæren i både og fennikel i halve. Snit dem i tynde skiver på et mandolinjern.
  4. Mix alle ingredienserne til dressingen sammen og vend den sammen med fennikel.
  5. Det kan sagtens tåle at stå og trække lidt. Men vent med at komme rucolaen i, den vil bare falde sammen og blive trist.
  6. Lige inden servering blandes rucolaen i og salaten toppes med hakkede pistacienødder og abrikoser.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2014/09/fennikelsalat-med-rucola-abrikos-og-pistacienoedder/