Bønnesalat
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Salat, tilbehør
Antal personer: 2 personer
Ingredienser
  • 600 g grønne bønner
  • 200 g udblødte og kogte kidneybønner
  • 1 lille rødløg
  • 6 tørrede dadler i tern
  • Skallen fra 1 økologisk citron
  • Dressing: tahindressing
Fremgangsmåde
  1. Damp de grønne bønner i let saltet vand i 4-5 min.
  2. Hæld bønnerne i et dørslag og skyl dem straks med koldt vand.
  3. Hak rødløget fint og skær dadlerne i tern.
  4. Vend de grønne bønner og kindeybønner sammen med tahindressingen, top med rødløg og dadler og giv salaten et lille drys sesamfrø og revet citronskal.
  5. Server bønnesalaten med tahindressing som tilbehør til hokkaidofrikadellerne.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2014/09/koedfri-mandag-hokkaidofrikadeller-boennesalat/