Karry-Mango hummus
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Hummus
Antal personer: 4-5 portioner
Ingredienser
  • 480 g udblødte og kogte kikærter, svarede til 2 dåser - drænet vægt
  • 1 moden mango, uden sten og skræl
  • 2 fed hvidløg
  • saften fra 1 citron
  • 1 spsk. karry
  • 2 spsk. tahin
  • 2 tsk flagesalt
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. stødt spidskommen
Fremgangsmåde
  1. Kom alle ingredienser i foodprocessoren og blend det helt jævnt og cremet.
  2. Smag hummusen til med salt.
  3. Opbevar hummusen i en lukket beholder i køleskabet.
  4. Holder sig min. 5-6 dage.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/02/buddha-bowl-med-karry-mango-hummus/