Buddha Bowl med Karry-Mango hummus
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Buddha Bowl
Antal personer: 2 bowls
Ingredienser
  • 100 g frisk spinat ( ikke baby spinat )
  • 2 dl kogt quinoa
  • ½ mango
  • ½ agurk
  • ½ rødløg
  • 1 dl. cashewnødder
  • 4 stor spsk. karry-mango hummus
  • Frisk koriander
Fremgangsmåde
  1. Skyl og slyng spinaten grundigt og skær den i strimler.
  2. Del agurken på langs, skrab kernerne ud med en ske og skær den i tynde skiver.
  3. Hak rødløget fint og skær mangoen i tern.
  4. Anret spinaten i bunden af skålene, fordel kogt quinoa, mango, agurk og rødløg rundt langs kanten.
  5. Placer 2 store spsk. hummus i midten.
  6. Drys med cashewnødder og frisk koriander.
  7. Bland det hele sammen i skålen lige inden den spises.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/02/buddha-bowl-med-karry-mango-hummus/