Scrambled tofu
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Antal personer: 2-4 personer
Ingredienser
  • 400 firm tofu, smuldret
  • kokosolie til stegning
  • 2 spsk. gærflager
  • 1 spsk. løgpulver
  • 1 tsk. sennepspulver
  • 1 tsk. gurkemeje
  • salt og peber
  • 200 g tomater i tern
  • 100 g spinat, frisk eller frossen
Fremgangsmåde
  1. Varm en pande op til medium varme, smelt kokosolien og tilsæt den smulrede tofu.
  2. Steg det i 2 min imens du rører rundt i der.
  3. Tilsæt gærflager, løgpulver, sennepspulver, gurkemeje, salt, peber og tomater, vend det sammen og lad det stege i et par minutter.
  4. Tilsæt spinaten, vend det rundt og lad det falde sammen.
  5. Server den som morgenmad til 2 eller til 4 som en del af en brunch.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/12/vegansk-brunch/