Pulled jackfruit
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Comfort food
Antal personer: 8 sandwich / 4 bowls
Ingredienser
  • 1 dåse jackfruit* i salt lage
  • 2 små søde kartofler, groft revet
  • 1 portion BBQ sauce
  • 1 tsk. paprika
  • ½ tsk. røget paprika
  • ½ tsk. oregano
  • ½ tsk. timian
  • kokosolie til stegning
  • salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Hæld vandet fra jackfruit´en og skær den trævlede midte fra, lige som på en ananas.
  2. Varm en pande op til medium varme.
  3. Smelt kokosolien og tilsæt groft revet søde kartofler og jackfruit´en.
  4. Steg det i 10 min og vend rund i det under vejs.
  5. Tilsæt krydderier og BBQ sauce, vend det rundt og lad det simre i 5 min.
  6. Mos jackfruiten med bagsiden af en grydeske og fortsæt til det hele er trævlet.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Server pulled jackfruit som en sandwich i glutenfrie burgerboller med vegansk mayonnaise og coleslaw eller som i en buddhabowl sammen med fx- quinoa og coleslaw.
Tips
Kan bla. købes hos Føtex, Den Veganske Butik og i asiatiske butikker.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/01/pulled-jackfruit-med-bbq-sauce/