Buddha bowl med mango, sortebønner og guacamole
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Mexikansk
Antal personer: 2 bowls
Ingredienser
  • 1 blomkål, fint revet
  • 1 håndfuld frisk koriander, groft hakket
  • saft og skal fra 1 økologisk lime
  • 1 moden mango, i tern
  • 1 rød peberfrugt, i tern
  • 1 portion guacamole
  • 1 dåse sorte bønner
  • kokosolie til stegning
  • 1 spsk. taco krydderi fx. Urtekrams
Fremgangsmåde
  1. Bland revet blomkål sammen med koriander, limesaft og skal og lad det trække imens de andre ting gøres klar.
  2. Varm en pande op til medium varme, smelt lidt kokosolie og steg de sorte bønner heri i et par minutter.
  3. Tilsæt taco krydderi, vend det rundt og lad det stege yderligere 2-3 min.
  4. Anret blomålris, mango, peberfrugt og sorte bønner i hver deres sektion i 2 skåle og kom en stor skefuld guacamole i midten.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/02/buddha-bowl-med-mango-sorteboenner-og-guacamole/