Vegansk butter chicken med hjemmelavet naanbrød
Forfatter: 
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Indisk
Forberedelse: 
Tilberedning: 
Samlet: 
Antal personer: 4 personer
 
Ingredienser
  • 400 g kikærter, udblødte og kogte
  • 1 løg, fint hakket
  • 1 fed hvidløg, fint revet
  • 1 spsk. garam masala
  • 1 spsk. karry
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • ½ tsk. stødt ingefær
  • ½ tsk gurkemeje
  • ¼ tsk. kanel
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 spsk. kokosolie til stegning
  • Nigellafrø, chili og koriander til pynt.
  • Blomkålsris med lime og koriander til servering
Fremgangsmåde
  1. Varm en stor gryde op til medium varme.
  2. Tilsæt kokosolie og steg løget mørt her i ca. 5 min.
  3. Tilsæt hvidløg og alle krydderierne, vend det grundigt rundt og lad dem stege med i et minutter.
  4. Hæld kokosmælken i og lad det koge et par minutter.
  5. Tilsæt kikærter og hakkede tomater, vend det sammen og lad det så stå og små koge i 15 min.
  6. Server den veganske butter chicken drysset med nigellafrø og koriander med blomkålris og naanbrød som tilbehør.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/02/vegansk-butter-chicken-med-hjemmelavet-naanbroed/