Kokos blomkål Hot Wings med mango-chili dip
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Snack, tilbehør
Antal personer: 2-4 personer
Ingredienser
  • 1 stort blomkål, delt i mellemstore buketter
  • DEJ:
  • 300 g kikærtemel
  • 3 dl vand
  • 1 spsk. gærflager - kan undlades
  • 2 tsk. karry
  • 2 tsk. flagesalt
  • PANERING:
  • 2 dl. kokosmel - den almindelige
  • MANGO-CHILI DIP:
  • 2 modne mango
  • 1 fed hvidløg, fint revet
  • 1 lime, saften herfra
  • 1 rød chili, fint hakket
  • 1 spsk. fint revet ingefær
  • 1 spsk. tahin
  • 1 tsk. stødt gurkemeje
  • salt
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 225 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. Rør alle ingredienser til dejen sammen i en skål.
  3. Dyp blomkålsstykkerne enkeltvis i dejen, drys dem med kokos og placer dem herefter på bagepladen.
  4. Sæt pladen i ovnen og bag dem i 25 min.
  5. Imens laves mango-chili dippen.
  6. Kom alle ingredienser til dippen i en blender eller foodprocessor, blend den helt jævnt og cremet og smag dippen til med salt.
  7. Server hot wings´ene og mango-chili dippen som en snack eller tilbehør til salat.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/02/blomkaals-hot-wings-med-kokos-og-karry-og-mango-chili-dip/