Okonomiyaki og rød rissalat med spidskål og wakame tang
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Madpandekager
Antal personer: 4 personer
Ingredienser
  • 1 portion okonomiyaki
  • RØD RISSALAT:
  • 2 dl røde ris - alm. ris eller quinoa kan også bruges
  • 200 g wakame tangsalat - evt. fra frosk, optøet
  • 2 dl. koriander, groft hakket
  • 1 spidskål
  • 1 agurk
  • 1 lime, saften heraf
  • 1 spsk. sorte ristede sesamfrø - hvide kan også bruges
Fremgangsmåde
  1. Følg fremgangsmåden på okonomiyaki her
  2. Kog risende efter anvisning på pakken - køl dem lidt ned.
  3. Del spidskålen på langs og snit den fint, evt på et mandolinjern.
  4. Del agurken på langs, skrab kernerne ud med en ske og skær den i tynde skiver.
  5. Vend spidskål, wakame, ris, agurk,koriander, limesaft og sesamfrø sammen i en skål.
  6. Server salaten som tilbehør til okonomiyaki pandekager og server evt. også en vegansk spicy mayo dip til.
Tips
* køb disse ingredienser hos Rawfoodshop.dk til fordelagtige priser
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/02/okonomiyaki-og-roed-rissalat-med-spidskaal-og-wakame-tang/