Glutenfrie spinatpandekager med vegansk pikant ost og stegte grøntsager
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Pandekager
Antal personer: 8 stk
Ingredienser
  • 3 dl kikærtemel
  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  • 3,5 - 4 dl vand
  • 1 tsk. flagesalt
  • 1 tsk. bagepulver
  • lidt kokosolie til stegning
  • FYLD:
  • Vegansk pikantost - kan fåes hos fx. Astrid & Aporna
  • 200 g frisk eller frossen spinat
  • 2 røde peberfrugter, i strimler
  • 1 rødløg, i strimler
  • kokosolie til stegning
  • Salt og peber
  • evt. karse til pynt
Fremgangsmåde
  1. Kom alle ingredienser til pandekagerne i en blender og blend det til en jævn dej.
  2. Varm en pande op til medium varme.
  3. Smelt kokosolien og kom lidt dej på panden, fordel dejen på panden og steg den indtil den er fast på oversiden.
  4. Vend pandekagen og steg den ca. 30 sek. på den anden side.
  5. Fortsæt til der ikke er mere dej tilbage.
  6. Varm endnu en pande op til medium varme.
  7. Smelt kokosolien og steg løg og peberfrugter heri i 10 min,
  8. Tilsæt spinaten og steg en med indtil den er faldet sammen eller optøet.
  9. Smør en pandekage med pikantost og kom lidt grøntsagsfyld i.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/02/glutenfrie-spinatpandekager-med-vegansk-pikant-ost-og-stegte-groentsager/