Cremet rødbedesalat med soltørrede abrikoser og persille
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Salat
Antal personer: 4 portioner
Ingredienser
  • 750 g rødbeder
  • 2 dl soya yoghurt
  • 1 fed hvidløg, fint revet
  • Salt og peber
  • 50 g økologiske tørrede abrikoser, i tern
  • 1 dl. bredbladet persille, fint hakket
Fremgangsmåde
  1. Kog rødbederne i ca. 45 min, el. til er møre.
  2. Smut skindet af rødbederne under rindende vand, skær dem i mundrette stykker og stil dem til afkøling.
  3. Rør hvidløg i soya yoghurten og smag til med salt og peber.
  4. Vend de afkølede rødbedertern, abrikoser og persille i yoghurt.
  5. Pynt med lidt persille på toppen og server salaten som tilbehør til andre retter.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/03/cremet-roedbedesalat-med-soltoerrede-abrikoser-og-persille/