Græskar fritter
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Sunde fritter
Antal personer: 4 portioner
Ingredienser
  • 1 hokkaido græskar
  • 1-2 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. flagesalt
  • ½ tsk. stødt ingefær
  • ½ tsk. stødt koriander
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. Vask græskaret grundigt, skær top og bund af, halver det og skrab kernerne ud med en ske.
  3. Skær græskaret i ca. 2 cm tykke skiver.
  4. Læg græskarfritterne på bageplande og vend dem med olivenolie, salt og krydderier.
  5. Sæt planden i ovnen og bag fritterne i 10-15 min. De må endenlig ikke blive for bløde, så tjek dem efter 10 min og giv dem lidt mere hvis de stadig er for hårde.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/01/edamame-frikadeller-graeskar-fritter-broccoli-tabbouleh/