Broccoli tabbouleh
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Salar
Antal personer: 4 personer
Ingredienser
  • 1 broccoli, incl. stokken
  • 1 stor håndfuld koriander ( kan erstattes af persille )
  • 1 agurk
  • saften fra 1 lime
  • 1 tsk. flage salt
  • 1 dl. hampefrø ( kan erstattes af ristede sesamfrø )
Fremgangsmåde
  1. Skær broccolien i grove stykker, kom dem i foodprocessoren sammen med koriander og hak det groft til konsistensen minder om ris.
  2. Kom det i en skål sammen med limesaft og salt og lad det gerne trække 10 min.
  3. Halver agurken på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i små tern og vend det sammen med broccolien.
  4. Lige inden servering vendes hampefrøene i.
  5. Server edamame frikadellerne sammen med græskarfritterne, broccoli-tabbouleh´en og miso dippen.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/01/edamame-frikadeller-graeskar-fritter-broccoli-tabbouleh/