Knuste søde kartofler med rosmarin
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: vegansk, glutenfri
Ret: Tilbehør
Antal personer: 4 personer
Ingredienser
  • 8 små søde kartofler
  • 2 spsk. frisk rosmarin, fint hakket
  • Olivenolie
  • Flagesalt
Fremgangsmåde
  1. Vask de søde kartofler grundigt.
  2. Kog dem i møre i usaltet vandi 15 min.
  3. Tænd ovnen på 225 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  4. Placer de kogte søde kartofler på bagepladen og knus dem med en gaffel eller grydeske.
  5. Pensel dem med rigeligt olivenolie og krydr med rosmarin og salt.
  6. Sæt pladen i ovnen og bag kartoflerne gyldne og sprøde i 20-25 min.
  7. Server de knuste kartofler som tilbehør til salater og grønne bøffer.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/03/knuste-soede-kartofler-med-rosmarin/