Blomkålshummus
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Hummus
Antal personer: 1 portion
Ingredienser
  • 1 blomkål i små buketter
  • 4 fed hvidløg
  • 2 spsk tahin
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • Saften fra ½ citron
  • ½ tsk paprika
  • Olivenolie
  • Havsalt og frisk kværnet peber
Fremgangsmåde
  1. Tænd oven på 160 grader
  2. Blomkål og hvidløg kommes på en bageplade med bagepapir, vendes i lidt olivenolie og bages i 20-25 min.
  3. Lad det køle lidt ned og blend det med spidskommen, olivenolie, tahin, citronsaft, salt og peber.
  4. Blend til det har fået en fin og jævn konsistens.
  5. Kom hummusen i en skål, drys med olivenolie og paprika.
  6. Stil skålen i køleskabet til den skal spises.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2013/07/blomkaalshummus/