Broccoli cous cous med sød kartoffel og edamamebønner
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Salat
Antal personer: 2-4 personer
Ingredienser
  • 1 broccoli incl. stokken
  • 100 g spinat, groft haket
  • 200 g edamamebønner, frosne og afbælgede - optøet
  • 1 stor sød kartoffel, i tern
  • 2 spsk. ristede sesamfrø
  • Saften fra ½ lime
  • 1 spsk. smeltet kokosolie
  • salt og peber
  • Dressing:
  • 1 dl Alpro soya-kokos yoghurt
  • Saften fra ½ lime
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. Kom de søde kartoffeltern på bagepladen og vend dem med kokosolie, salt og peber.
  3. Sæt pladen i ovnen og bag dem i 15-20 min. - de skal være møre, men stadig have bid.
  4. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  5. Del broccolien i mindre buketter og skær stokken i skiver.
  6. Kom det i en foodprocessor,og hak det til en couscous lignede konsistens.
  7. Kom broccoli-couscousen i en skål og vend det med dressinge og lad det trække imens kartoflerne bager.
  8. Vend spinat, edamamebønner og søde kartofler i cous-cous´en, anret det i en skål og drys med ristede sesamfrø.
  9. Spis salaten alene eller server den som tilbehør til grønne deller el. bøffer.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/03/broccoli-cous-cous-soed-kartoffel-edamameboenner/