Bønne Curry - Varm mad med frosne grøntsager
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Hurtig hverdagsmad
Antal personer: 2-4 portioner
Ingredienser
  • 400 g frosne grønne bønner
  • 200 g frossen hel bladet spinat
  • 2 røde peberfrugter, i strimler
  • 1 stort løg, i strimler
  • 2 tsk. rød karrypasta
  • 1 spsk. tamari ( glutenfri soya )
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl. kokomælk
  • kokosolie til stegning
  • salt og peber
  • Frisk koriander og hakkede cashewnødder til topping
Fremgangsmåde
  1. Varm en stor pande eller wok op til medium/høj varme.
  2. Tilsæt kokosolie og steg løget og peberfrugt heri 4-5 minutter.
  3. Tilsæt bønner og steg dem med i 1-2 minutter.
  4. Tilsæt tamari og rød karry og rør det godt rundt.
  5. Tilsæt hakkede tomater og kokosmælk og spinat.
  6. Lad retten stå og små simre i 5 minutter, og smag den til med salt.
  7. Server bønne curryen toppet med koriander og cashewnødder, sammen med blomkålsris, kogt quinoa eller brune ris.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2016/01/boenne-curry/