Deluxe tapas idé: Grillede peberfrugter med chili, svampe og asparges
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Tapas
Antal personer: 8 personer
Ingredienser
  • 3 peberfrugter - gerne i forskellige farver
  • 2-3 spsk. Deluxe chili
  • 1,5 dl soya yoghurt
  • Salt og peber
  • 1 glas Deluxe blandede svampe
  • 1 glas Deluxe grillede asparges
  • Rucola og Deluxe Balsamico glace til servering
  • lidt olivenolie til pensling
Fremgangsmåde
  1. Del peberfrugterne i store flade skiver, ca 4. stk pr. peberfrugt.
  2. Pensle dem med oliveolie og steg dem ca. 5 min på hver side på en grillpande. De kan også bages i ovnen, ca. 20-25 min ved 225 grader.
  3. Rør chili og yoghurt sammen og smag til med salt og peber.
  4. Hæld vandet fra svampene og aspargesene og skær dem i mundrette stykker.
  5. Anret de grillede peberfrugter på et fad og fordel chilicremen heri.
  6. Pynt med rucola og fordel svampe og asparges ovenpå.
  7. Pynt afslutningsvis med balsamico glace og server som en del af en tapas.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/03/deluxe-tapas-ide-grillede-peberfrugter-med-chili-svampe-og-asparges/