Frisk og sprød fennikelsalat med mango, kidneybønner og thai basilikum
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Salat
Antal personer: 2-4 portioner
Ingredienser
  • 2 fennikler, i ultra tynde skiver
  • 240 g udblødte og kogte kidneybønner - svarende til 1 dåse
  • 1 moden mango, i tern
  • 1 rød chili, fint hakket
  • 1 dl. thai basilikum, fint hakket
  • 1 dl. ristet sesamfrø
  • Saften fra 1 lime
  • ½ tsk. flagesalt
Fremgangsmåde
  1. Skær de grønne toppe af fenniklerne, del dem på langs og snit dem ultra tyndt på et mandolinjern.
  2. I en skål blandes fenniklerne med lime saft og salt.
  3. Tilsæt herefter alle de øvrige ingredienser.
  4. Anret salaten i en skål eller på et fad og pynt evt. med lidt ekstra thai basilikum
  5. Server salaten som tilbehør eller spis den alene.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/04/frisk-og-sproed-fennikelsalat-med-mango-kidneyboenner-og-thai-basilikum/