One Pot Thai quinoagryde
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: One Pot
Antal personer: 4 portioner
Ingredienser
  • 2,5 dl quinoa
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl. kokosmælk
  • 1-2 spsk. rød karrypasta - alt efter smag
  • 400 g edamamebønner
  • 1 bundt forårsløg, i skiver
  • 4 gulerødder, i skiver
  • 1 rød peberfrugt, i strimler
  • 1 grøn peberfrugt, i strimler
  • 1 squash, i halve skiver
  • kokosolie til stegning
  • Salt og peber
  • Til servering:
  • Bønnespirer
  • Frisk koriander
  • Rød chili
  • Cashewnødder
Fremgangsmåde
  1. Varm en gryde op til medium varme,
  2. Smet kokosolie og steg grøntsagerne heri i et par minutter.
  3. Tilsæt rød karry pasta og vend det med grøntsagerne.
  4. Skyl quinoaen grundigt og kom det i gryden sammen med grøntsagsbouillonen.
  5. Bring gryden i kog og lad det simre i 15 min.
  6. Tilsæt kokosmælken, rør det rundt og lad det simre med i ca. 1 min,
  7. Smag retten til med salt og peber.
  8. Server retten i skåle toppet med koriander, chili, bønnespirer og cashewnødder.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/04/one-pot-thai-quinoagryde/