Butterbean spread med ramsløg
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Pålæg
Antal personer: ca. 4 dl
Ingredienser
  • 240 g butterbeans, fx. fra dåse - udblødte eller kogte
  • 1 dl cashewnødder, udblødt i min. 4 timer
  • saften fra 1 citron
  • 10 ramsløgblade, groft hakket
  • 2 spsk. gærflager
  • 2 spsk. vegansk yoghurt fx. soyayoghurt
  • 1 tsk. flagesalt
  • ½ tsk. frisk kværnet peber
Fremgangsmåde
  1. Kom alle ingredienser undtagent ramsløg i en foodprocessor og blend det helt jævnt og cremet.
  2. Tilsæt ramsløget og blend igen kort til ramsløget er fordel.
  3. Smag til med salt.
  4. Kom spread´en i en beholder med låg og opbevar den i køleskabet.
  5. Her holder den sig i min. 1 uge.
  6. Brug spread´en som pålæg på brød, kiks og i sandwich og som dip til dine grøntsager.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/05/butterbean-spread-med-ramsloeg/