Syltede rødløg - nemt, hurtigt og lækkert
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Tilbehør
Antal personer: 1 stort glas
Ingredienser
  • 3 store rødløg i skiver
  • Lage:
  • 1 dl æblecidereddike
  • 1 dl vand
  • 1 øko appelsin, saft og fint revet skal heraf
  • 1 tsk. flagesalt
  • 5 hele peberkorn
  • 1 spsk kokossukker - eller anden sødning
  • Lidt frisk timian
Fremgangsmåde
  1. Kom alle ingredienserne til lagen i en gryde, bring det i kog og tilsæt så rødløget.
  2. Sluk for varmen og lad rødløget trække heri i 5 min.
  3. Hæld rødløg og lage på et rent patentglas og stil det i køleskabet et par timer inden de skal bruges.
  4. De syltede rødløg kan holde sig i min. 2 uger i køleskabet og er et skønt tilbehør i salater og deslige.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/05/syltede-roedloeg/