Glaskålssalat med agurk, chili og koriander
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Salat
Antal personer: 2-4 portioner
Ingredienser
  • 2 glaskål, i tern - uden skræl
  • 1 agurk, uden kerner - i både
  • 1 bundt koriander, groft hakket
  • 1 rød chill, fint hakket
  • ½ dl ristede sesamfrø
  • ½ lime, saften heraf
  • 1 nip salt
  • Dressing:
  • 1½ lime, saften heraf
  • 1 fed hvidløg, fint revet
  • 2 spsk. tahin
  • 2 spsk. tamari
  • 1 spsk. brun ris miso
  • 1 tsk. sriracha - eller efter smag
  • vand
Fremgangsmåde
  1. Vend glaskål, agurk, koriander, chili og sesamfrø med limesalt og salt.
  2. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.
  3. Tilpas konsistenen med lidt vand ad gangen.
  4. Server dressingen til salaten.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/08/glaskaalssalat-agurk-chili-koriander-spicy-miso-dressing/