Grøn chiamousse
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: vegansk, glutenfri
Ret: Morgenmad
Antal personer: 2 portioner
Ingredienser
  • 4 spsk. chiafrø
  • 2,5 dl vand
  • 3 spsk. hampefrø
  • 1 tsk. hvedegræs - kan undlades
  • 1 tsk. spirulina - kan undlades
  • 1 tsk. maca - kan undlades
  • 150 g spinat, frossen
  • 1 lille banan
  • Soya yoghurt
  • Poppet quinoa eller rawnola
  • Kirsebær, uden sten - i kvarte
Fremgangsmåde
  1. Rør chiafrø, hampefrø, vand, hvedegræs, spirulina og maca sammen i en skål og lad det trække i 15 min. eller natten over i køleskabet.
  2. Kom chiablandingen i en blender sammmen med spinat og banan og blendt det helt jævnt og cremet.
  3. Kom kirsebær og poppet quinoa eller rawnola i bunden af 2 glas.
  4. Kom ¼ af chiablandingen i hvert glas og top med kirsebær, poppet quinoa eller rawnola og soya yoghurt.
  5. Fordel resten af chiablandingen i begge glas og top med lidt soyayoghurt og drys evt, med mere poppet quinoa eller rawnola.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/08/groen-chiamousse/