Vegansk æggesalat - aka ikke salat
Forfatter: Maria - Vanløse Blues
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Pålæg, madpakke
Antal personer: 4-6 portioner
- 250 g firm tofu
- 1 bakke karse
- ¼-1/2 tsk. sort salt / Kala Manak*
- 4 spsk. vegansk mayonnaise**
- 1 tsk. karry
- 1 tsk. sennep
- ¼ tsk. stødt gurkemeje
- ½ tsk. frisk kværnet peber
- Placer tofuen imellem 2 skærebrætter med et rent viskestykke eller køkkenrulle i mellem.
- Pres tofuen i min. 15 min for at presse væsken ud.
- Smuldr tofuen fint og rør den sammen med alle de øvrige ingredienser.
- Start med en lille smule sort salt ad gangen og smag til om den har brug for mere.
- Den kan spises med det sammen, men bliver bedre af at trække lidt i køleskabet.
- Brug den veganske æggesalat på rugbrød eller i sandwiches.
- Opbevares i køleskabet i en lukket beholder, her holder den sig 5-6 dage.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/08/vegansk-aeggesalat-aka-ikke-salat/
3.5.3208