Grillede gulerods hot dogs
Forfatter: Maria - Vanløse Blues
Opskrifts type: Vegansk
Ret: Sommergrill
Antal personer: 4 hot dogs
- 4 store gulerødder, skrællet
- 4 hot dog brød, købt eller hjemmelavet
- 1 dl. bbq sauce
- 1 ds. kikærter
- 2 spsk. fin pickles
- 2-3 spsk. vegansk mayonnaise
- Salt og peber
- Lynsyltede rødløg:
- 1 stort rødløg, skåret i ringe
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 1 dl. æblecidereddike
- Rør eddike, sukker og salt sammen i en skål.
- Tilsæt rødløgene, vend det rundt og lad dem trække heri imens resten tilberedes.
- Kog gulerødderne i let saltet 15 min.
- Hak kikærterne groft i en foodprocessor eller mos dem med en gaffel.
- Rør kikærterne sammen med pickles og mayonnaise og smag til med salt og peber.
- Pensel de kogte gulerødder med bbq sauce.
- Varm grillen op til 225 grader og grill gulerødderne et par minutter hele vejen rundt.
- Lun pølsebrødene på grillen.
- Skær pølsebrødene halvt igennem, kom en grillet gulerodspølse i hver.
- Top med kikærteremoulade og lynsyltede rødløg.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/08/grillede-gulerods-hot-dogs/
3.5.3208