Grillede gulerods hot dogs
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk
Ret: Sommergrill
Antal personer: 4 hot dogs
Ingredienser
  • 4 store gulerødder, skrællet
  • 4 hot dog brød, købt eller hjemmelavet
  • 1 dl. bbq sauce
  • 1 ds. kikærter
  • 2 spsk. fin pickles
  • 2-3 spsk. vegansk mayonnaise
  • Salt og peber
  • Lynsyltede rødløg:
  • 1 stort rødløg, skåret i ringe
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • 1 dl. æblecidereddike
Fremgangsmåde
  1. Rør eddike, sukker og salt sammen i en skål.
  2. Tilsæt rødløgene, vend det rundt og lad dem trække heri imens resten tilberedes.
  3. Kog gulerødderne i let saltet 15 min.
  4. Hak kikærterne groft i en foodprocessor eller mos dem med en gaffel.
  5. Rør kikærterne sammen med pickles og mayonnaise og smag til med salt og peber.
  6. Pensel de kogte gulerødder med bbq sauce.
  7. Varm grillen op til 225 grader og grill gulerødderne et par minutter hele vejen rundt.
  8. Lun pølsebrødene på grillen.
  9. Skær pølsebrødene halvt igennem, kom en grillet gulerodspølse i hver.
  10. Top med kikærteremoulade og lynsyltede rødløg.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/08/grillede-gulerods-hot-dogs/