Grillet artiskok salat med tomater, kapers, pesto og croutoner
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk
Ret: Sommergrill, salat, tilbehør
Antal personer: 2-4 portioner
Ingredienser
  • 4 artiskokker, i kvarte
  • 4 bøf tomater, halveret
  • 2 skiver daggammelt surdejsbrød
  • Olivenolie til pensling
  • 2 spsk. kapers
  • 2 spsk. pesto
  • salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Bring en gryde med let saltet vand i kog og kog artiskokkerne heri i 20 min.
  2. Varm grillen op til 200 grader.
  3. Pensel artiskokker, tomater og brød med olivenolie og grill dem 5 min på hver side.
  4. Anret artiskokker og tomater på et fad.
  5. Skær brødet i tern og fordel dem ovenpå, samt drys med kapers og pesto.
Tips
Skal salaten være glutenfri undlader du helt simpet bare brødet.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/08/grillet-artiskok-salat-med-tomater-kapers-pesto-og-croutoner/