Peanut nudler med gulerødder og edamamebønner
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Thaifood
Antal personer: 4 portioner
Ingredienser
  • ½ -1 lilla spidskål, alt efter størrelse (og appetit) fint snittet
  • 4 gulerødder, i juliennestrimler
  • 4 forårsløg, fint snitter
  • 300 g edamamebønner, afbælgede - optøet
  • 180 g brede risnudler
  • 1 broccoli, i mindre buketter
  • 1 stor håndfuld frisk koriander, groft hakket
  • 1 rød chili, uden kerner - fint hakket
  • 2 spsk. sorte sesamfrø
  • Peanutbutterdressing
Fremgangsmåde
  1. Kog nudlerne efter anvisningen.
  2. Skyl dem med koldt vand, lad dem dryppe af og vend dem med lidt af dressingen for at undgå de klistrer sammen.
  3. Damp broccolien i en gryde med en lille smule vand i bunden i 1-2 minutter.
  4. Vend alle ingreidenser sammen i en stor skål.
  5. Anret salaten i 4 mindre skåle og server dressingen til.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/08/peanut-nudler-med-guleroedder-og-edamameboenner/