Edamamehummus med masser af koriander
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Hummus
Antal personer: 4-6 portioner
Ingredienser
  • 1 ds. hvide bønner
  • 300 g edamamebønner, optøet
  • 1 ½ dl. soya yoghurt
  • 2 store spsk. tahin
  • 2 tsk. stødt spidskommen
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stor håndfuld frisk koriander
  • 1 citron, saften heraf
  • salt
Fremgangsmåde
  1. Kom alle ingredienser i en foodprocessor eller blend det til en jævn og cremet konsistens.
  2. Smag til med salt og anret hummussen i en skål.
  3. Pynt evt. med koriander og sesamfrø.
Tips
Opbevar overskydende hummus i en lukket beholder i køleskabet, her holder den sig min 3-4 dage.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/09/edamamehummus-masser-koriander/